ONZE GRAANMENGSELS
Másalto biedt je twee melanges Specialty Coffee van uitzonderlijke herkomst, verkrijgbaar als hele bonen. Onze klassieke blend biedt een ideale body en opmerkelijke diepte in de mond, terwijl onze ORGANIC blend opvalt door zijn gecontroleerde zuurgraad en perfecte smaakbalans. Trakteer jezelf op een unieke koffie-ervaring met Másalto!
de klassieke gamma
Onze eerste melange, classic Másalto, is een uitzonderlijke koffie die geclassificeerd is als Specialty Coffee. Deze melange is samengesteld uit bonen van zes origines die door Q-Graders gewaardeerd worden met 82 tot 85 punten. De melange biedt een rijke smaak, een perfecte body en een subtiele balans tussen aroma’s van tropisch fruit, chocolade en noten.
ONS BIOLOGISCH ASSORTIMENT
Ontdek de biologische graanmelange van Másalto, duurzaam geteeld en vrij van chemicaliën. Het bestaat uit ‘Specialty Coffees’ van drie uitzonderlijke origines, met een beoordeling tussen 82 en 87 van de 100 door Q-Graders. Met een ideale body, gecontroleerde zuurgraad en een subtiele balans van aroma’s van vanille, rozenthee en koffiebloesem biedt deze biologische koffieboon een onvergelijkbare ervaring.
meer over másalto
Belgische chocolade voor een Belgisch merk
Masalto Napolitains werd ontwikkeld door de Belgische chocolademaker Dolfin. Gemaakt van 70 % cacao heeft deze chocolade een sterk karakter en een uitzonderlijk lange nasmaak, waarbij de delicate aroma’s van de Másalto mengsels naar voren komen.
waarom is het belangrijk om koffie goed te verpakken?
Na de branding ondergaat de koffie verschillende reacties die de smaak en kwaliteit ervan veranderen. Daarom is het van cruciaal belang om hem zo snel en zo goed mogelijk in te pakken