GRATIS LEVERING VANAF 25€ AANKOOP
-
BEVEILIGDE BETALING
-
GELEVERD IN 72U

Wat is een "Specialty Coffee"?

Másalto koffie is een melange van Specialty Coffee, ook wel bekend als café de spécialité of café gourmet. Deze aanduiding, een garantie voor uitmuntendheid en superieure kwaliteit, wordt toegekend aan een koffie die meer dan 80 van de 100 punten scoort in een zorgvuldige proeverij die wordt uitgevoerd door een of meer erkende Q Grader(s). Deze score is het resultaat van een strenge evaluatie op basis van veeleisende criteria zoals de grootte van de bonen, hun kleur, hun aromaprofiel en de methoden die worden gebruikt om de koffie te telen en te oogsten. Ontdek het ultieme genot van de beste koffiebonen met de Másalto ervaring.

Een unieke smaak

Het aanbieden van kwaliteitskoffie staat centraal in onze aanpak. Om deze intense, smaakvolle smaak te bereiken, gebruiken we de beste 100% Arabica koffiebonen die op grote hoogte (meer dan 1.200 meter) in een tropisch klimaat onder een bos worden verbouwd. Másalto, gecertifieerd als Specialty Coffee, heeft een uniek en superieur karakter met een evenwichtige, rijke en harmonieuze smaak en aroma’s van fruit, chocolade en toast.

Een transparante aanpak

Een koffie is pas ‘Specialty Coffee’ als hij 100 % traceerbaar is en de productieketen volledig transparant is, zowel wat betreft de herkomst (de precieze regio of zelfs de plantage) als de behandeling van de bonen na de oogst. Zo vindt u op de verpakking van Másalto informatie die u amper zult terugvinden op koffie uit de supermarkt.

kwaliteit betekent eerlijkheid. Tegenwoordig is rechtstreeks kopen bij de producent nog de enige manier om zeker te zijn van koffie van topkwaliteit. Onze hooglandkoffies zijn duurder omdat ze veel arbeid en zorg vergen, maar de kwaliteit ervan is tenminste gewaarborgd en de telers worden eerlijk vergoed.

Meilleur café en grain

Onvergelijkbare kwaliteit

Másalto’s streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in elk aspect van het project, waar ethiek, menselijkheid, milieu en kwaliteit voorop staan. We veranderen voortdurend het percentage en de herkomst van onze blend, waardoor we een consistente smaak creëren, perfect in balans tussen zuurte en bitterheid.

Elke fase in de creatie van onze unieke melanges getuigt van onze nauwgezetheid. We gebruiken alleen de beste arabica’s die voldoen aan uiterst precieze criteria. De groene koffiebonen worden zorgvuldig met de hand geoogst door lokale boeren en worden geselecteerd volgens de ideale maatstaven. Met Másalto wordt het kiezen van de beste koffiebonen een proefervaring die de expertise, kwaliteit en waarden viert die de kern vormen van onze aanpak.

másalto klassiek

Het klassieke mengsel ontwikkelden we als eerste. Het bevat bonen van 7 uitzonderlijke origines met een beoordeling tussen 82 en 85 door de Q-Graders. Rijk van smaak, met een ideale body, diepte van smaak en een perfecte balans van tropisch fruit, chocolade en nootachtige aroma’s.

másalto BIO

De Másalto BIO blend, geteeld op grond vrij van chemicaliën, bestaat uit ‘Specialty Coffees’ van drie uitzonderlijke origines die van Q Graders een score tussen 82 en 87 kregen. Hij heeft een ideale body, een gecontroleerde zuurgraad en een perfect evenwicht van aroma’s van vanille, rozenthee en koffiebloesem.

Het is goed je weer te zien.

Het is goed je weer te zien.