GRATIS LEVERING VANAF 25€ AANKOOP
-
BEVEILIGDE BETALING
-
GELEVERD IN 72U

Milieuvriendelijke koffie

Sinds zijn oprichting heeft Másalto ernaar gestreefd kwaliteitskoffie aan te bieden met respect voor mens en milieu. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het met een beetje goede wil nog steeds mogelijk is om ethische en duurzame koffie aan te bieden, een cultuur op het ritme van de natuur te bepleiten en af te stappen van het industriële proces dat koste wat het kost rendabel moet zijn ten koste van Moeder Natuur en haar bossen.

een biologisch assortiment

Másalto biedt een assortiment biologische koffie aan. Wat maakt het speciaal? Het bestaat uit gecertificeerde biologische grand cru’s van natuurlijk gegroeide, ongedwongen koffieplanten. Een landbouw die het milieu en het natuurlijke ritme van de plantages respecteert.

Wat is biologische koffie?

Biologische koffie is koffie die gedurende minstens 5 jaar zonder synthetische chemicaliën en op pesticidevrije grond is verbouwd. Het traject van een dergelijke koffie wordt van aanplant tot consumptie nauwlettend gevolgd, om contact met niet-biologische bonen te vermijden en zo de zuiverheid ervan te bewaren. Dit vereist speciale aandacht van producenten, handelaren en branders!

Duurzame verpakking

Bij Másalto wordt het respect voor het milieu ook weerspiegeld in de keuze van de verpakking. Of het nu gaat om het behoud van de kwaliteit van het product of de toekomst van onze planeet, wij gebruiken duurzame en 100% recycleerbare verpakkingen!

Milieuvriendelijke capsules

De capsules van ons biologisch assortiment zijn 100 % biologisch afbreekbaar! Deze capsules zijn aluminiumvrij en bio-composteerbaar (ze kunnen bij het huisvuil), zijn compatibel met Nespresso®-machines en verkrijgbaar in dozen van 25 capsules.

kwaliteit betekent eerlijkheid. Tegenwoordig is rechtstreeks kopen bij de producent nog de enige manier om zeker te zijn van koffie van topkwaliteit. Onze hooglandkoffies zijn duurder omdat ze veel arbeid en zorg vergen, maar de kwaliteit ervan is tenminste gewaarborgd en de telers worden eerlijk vergoed.

meer over másalto ?

een offerte op maat nodig?

Másalto is ook de belofte van een gepersonaliseerd en op maat gemaakt aanbod, aangepast aan onze horecaklanten of kleine kantoren. Klik hieronder voor meer informatie!

origines & cultuur

Másalto koffie wordt gemaakt volgens de zuiverste traditie: 100 % Arabica bonen, teelt in harmonie met de natuur, handmatige oogst, strenge selectie, langzame branding en hoogwaardige verpakking. Dat is het geheim om die geweldige smaak te krijgen.

Het is goed je weer te zien.

Het is goed je weer te zien.