Másalto biedt u zijn twee speciale koffiemelanges van uitzonderlijke oorsprong aan. De klassieke blend met ideale body en diepte in de mond, en de BIO-blend met gecontroleerde zuurgraad en een perfecte balans van aroma's.
Másalto biedt u zijn twee speciale koffiemelanges van uitzonderlijke oorsprong aan. De klassieke blend met ideale body en diepte in de mond, en de BIO-blend met gecontroleerde zuurgraad en een perfecte balans van aroma's.
de klassieke gamma
De klassieke Másalto blend ontwikkelden we als eerste. Het bevat bonen van zes uitzonderlijke origines, die allemaal tussen 82 en 85 punten zijn beoordeeld door Q-Graders, waardoor het een Specialty Coffee blend is – een geweldige koffie. Deze rijke melange heeft een ideale body, diepte van smaak en een perfecte balans van tropisch fruit, chocolade en nootachtige smaken.
Het gamma Másalto Classic is verkrijgbaar in zakken van 1 kg en blikken van 250 g.
Het BIO-assortiment
De Másalto BIO blend, geteeld op grond vrij van chemicaliën, bestaat uit ‘Specialty Coffees’ van drie uitzonderlijke origines die van Q Graders een score tussen 82 en 87 kregen. Hij heeft een ideale body, een gecontroleerde zuurgraad en een perfect evenwicht van aroma’s van vanille, rozenthee en koffiebloesem.
Het gamma Másalto BIO is verkrijgbaar in zakken van 1 kg, blikken van 250 g en ook in een cafeïnevrije versie.
meer over másalto
Belgische chocolade voor een Belgisch merk
Masalto Napolitains werd ontwikkeld door de Belgische chocolademaker Dolfin. Gemaakt van 70 % cacao heeft deze chocolade een sterk karakter en een uitzonderlijk lange nasmaak, waarbij de delicate aroma’s van de Másalto mengsels naar voren komen.
waarom is het belangrijk om koffie goed te verpakken?
Na de branding ondergaat de koffie verschillende reacties die de smaak en kwaliteit ervan veranderen. Daarom is het van cruciaal belang om hem zo snel en zo goed mogelijk in te pakken